Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg dit ebook cadeau

In dit e-book geef ik 10 tips om de wandeling met je hond gemakkelijker en plezieriger te maken. De tips zijn vooral waardevol als je hond reageert op andere honden, wandelaars, fietsers of ander verkeer.

Ik mail je 1x per maand met nuttige tips voor jou en je hond.

Vul het formulier in en klik op verzenden. 

De kleine lettertjes
Door je aan te melden geef je mij toestemming om je naam en e-mailadres te verwerken om jou mailings toe te sturen. Zie mijn privacybeleid voor meer informatie. Ik beloof je dat ik je niet zal spammen.

Door het e-book te lezen:

  • Krijg je 10 waardevolle adviezen die je direct kunt toepassen tijdens de dagelijkse wandeling maar ook thuis
  • Ontdek je hoe je eigen gedrag het gedrag van je hond beïnvloedt
  • Ontwikkel je een eerste stap naar meer zelfvertrouwen om met je hond op pad te gaan.
  • Leer je kritisch te kijken naar wat je hond nodig heeft tijdens de wandeling en kun je op ongewenste situaties inspelen.

Over mij

In de jaren dat ik als gedragstherapeut werk merk ik dat “uitvallen en trekken aan de lijn” vrijwel het meest voorkomende probleem is waar mensen tegenaan lopen in het samenleven met hun hond.

Zelf heb ik helaas ook ondervonden hoe vervelend en frustrerend het kan zijn als je hond reageert op prikkels tijdens de wandeling. Er ontstaat schaamte, boosheid en soms verlies je de motivatie om met je hond dagelijks te wandelen. Lang zocht ik de oplossing in trucjes en oefeningen,. Dat is zeker niet slecht, maar vaak werken die maar ten dele.

De sleutel was voor mij om mij te gaan verdiepen in mijn HOND in plaats van alleen naar zijn GEDRAG te kijken. Door meer te kijken naar de behoeften van mijn hond en mijn eigen gedrag hierbij onder de loep te nemen (soms echt confronterend) veranderde het contact waardoor we samen stappen konden maken.

Door mijn eigen ervaringen werd “uitvallen aan de lijn” al snel een specialisatie in mijn dienstenpakket.

Wil je lezen hoe ik mezelf en anderen hiermee geholpen heb? Dan nodig ik je uit om mijn gratis e-book te lezen.